NoutățiTelecomunicații

Adina Valean participa la evenimentul de lansare a StartUp Europe Week

Adina Valean participa la evenimentul de lansare a StartUp Europe Week

Luni, 6 februarie, Adina Valean, presedinte al Comisiei pentru Mediu, Sanatate Publica si Siguranta Alimentara in Parlamentul European, a participat la evenimentul de lansare al StartUp Europe Week.

“Am crezut mereu ca antreprenoriatul este scanteia prosperitatii; duce la crestere economica, creeaza noi locuri de munca si noi modele de business, da nastere unor idei si metode noi”, a declarat Adina Valean.

La eveniment au participat Vice-Presedintele Comisiei Europene, Andrus Ansip, si numerosi reprezentanti ai startup-urilor din toate colturile continentului.

“Imi doresc ca antreprenorii din Europa sa stie ca eu cred in ei. Cred ca au ambitia si pasiunea de a avea un impact major si de a gasi noi solutii la provocarile cu care ne confruntam. De exemplu, cand vine vorba de sanatate, BenevolentAI este un startup din Marea Britanie care foloseste inteligenta artificiala si big data pentru a accelera descoperirile stiintifice. Cand vine vorba de mediu, Verne ofera solutii eficiente energetic pentru procesarea datelor. Iar cand vine vorba de nutritie, La Ruche qui dit Oui! ofera optiuni de cumparare a alimentelor de la fermieri locali, iar inFarm dezvolta vertical farming. Eu cred in potentialul tuturor acestor idei de a face viata mai buna pentru noi toti”, a aratat europarlamentarul PNL.

Next article Raportul lansat de Comisia Europeană relevă elemente îngrijorătoare privind politica de mediu a României
Previous article Adina Vălean, primul român-preṣedinte de comisie parlamentară în Parlamentul European

Related posts

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment