NoutățiTelecomunicații

Adina Valean, keynote speaker cu ocazia lansarii Casei Competitiei in domeniul telecomunicatiilor

Adina Valean, keynote speaker cu ocazia lansarii Casei Competitiei in domeniul telecomunicatiilor

Pe 16 iunie, Adina Valean, vice-presedinte al Parlamentului European, a participat la evenimentul de lansare al Casei Competitiei in domeniul telecomunicatiilor.

“Am crezut mereu in principiul economic care sustine ca investitiile sunt dirijate de competitie. Este cat se poate de logic ca pietele competitive imping companiile sa inoveze si sa investeasca in produse si servicii noi, la preturi mai mici pentru consumatori. Daca exista suficienta cerere in piata, vor exista fara doar si poate si investitiile in retele,” a declarat Adina Valean.

La eveniment, au participat membri ai Parlamentului si Comisiei Europene si reprezentanti ai industriei de telecomunicatii.

“Trebuie sa luam in considerare ca la nivel de servicii, companiile de telecomunicatii se gasesc intr-o piata in care asa-numitele Over-The-Tops ofera aceleasi servicii dar la preturi mai mici. Acolo trebuie sa reducem povara administrativa, pentru ca toate companiile sa poata concura onest in oferirea serviciilor catre consumatori,” a conchis Adina Valean.

Next article Adina Valean lanseaza competitia #InnoApps2016 la Parlamentul European
Previous article Adina Valean gazduieste un eveniment despre politici de inovare impreuna cu Misiunea Israelului

Related posts

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment