NoutățiTelecomunicații

Adina Valean, keynote speaker la Conferinta Anuala ECTA

Adina Valean, keynote speaker la Conferinta Anuala ECTA

Pe 9 noiembrie, Adina Valean, Vice-Presedinte al Parlamentului European, a participat la Conferinta Anuala a Asociatiei Operatorilor Alternativi de Telecomunicatii.

“Daca ni se pare ca nevoile de banda larga sunt foarte mari astazi – ele vor fi gigantice mai curand decat credem. Internetul Tuturor Lucrurilor, tehnologizarea industriei, masinile inteligente, si cine stie ce va mai aparea – toate vor impinge infrastructura de telecomunicatii la limita, daca nu sunt pregatiti pentru intrarea acestora pe piata”, a declarat europarlamentarul PNL.

La eveniment au participat membri ai Parlamentului si Comisiei Europene, precum si numerosi reprezentanti ai industriei de telecomunicatii.

“Viziunea mea se bazeaza pe trei elemente: fibra optica, 5G, si conectivitate pentru toti. Bineinteles ca piata va fi cea care va determina natura legislatiei de care avem nevoie. Dar noi, ca factori decizionali, avem un rol important de jucat – in a pune pe picioare un cadru legislativ ambitios, in a incuraja experimentele si testele si mai ales, in a reduce barierele si costurile pentru retele de ultima generatie,” a conchis Adina Valean.

 

Next article Eveniment despre antreprenoriat cu Travis Kalanick, CEO si co-fondator Uber, la Parlamentul European
Previous article Adina Valean participa la intalnirea bianuala dintre Parlamentul European si Congresul Statelor Unite ale Americii

Related posts

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment