NoutățiTelecomunicații

Adina Valean, keynote speaker la Data Protection and Privacy Conference

Adina Valean, keynote speaker la Data Protection and Privacy Conference

Pe 1 decembrie, Adina Valean, vice-presedinte al Parlamentului European, a participat, in calitate de keynote speaker, la Data Protection and Privacy Conference, organizata de Forum Europe.

“Cand vine vorba de era digitala, a face politici pentru piata care sa impuna reguli europene asupra restului lumii are potentialul urias de a se intoarce impotriva noastra. Nu va afecta companiile mari din strainatate care au mijloacele sa se descurce sub orice fel de legislatie – ci tocmai intreprinderile mici si mijlocii europene pe care ar trebui sa le sustinem”, a declarat Adina Valean in deschidere.

La eveniment au participat membri ai Parlamentului si Comisiei Europene, precum si numerosi reprezentanti ai industriei care proceseaza date.

“A fost creata aceasta opozitie intre a fi pro sau contra protectiei datelor personale, ceea ce este o falsa dihotomie. Cred ca cineva poate fi si pentru protectia datelor personale si pentru cresterea economica si crearea de locuri de munca. Poti fi favorabil unui nivel crescut al protectiei datelor personale, dar in acelasi timp poti sustine economia bazata pe date, comertul electronic, big data, Internetul Tuturor Lucrurilor si toate celelalte oportunitati pe care tehnologia le aduce”, a conchis europarlamentarul PNL.

Next article Adina Vălean, primul român-preṣedinte de comisie parlamentară în Parlamentul European
Previous article Adina Valean la ceremonia .eu Web Awards

Related posts

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment