NoutățiTelecomunicații

Adina Valean la ceremonia .eu Web Awards

Adina Valean la ceremonia .eu Web Awards

Pe 16 noiembrie, Adina Valean, vice-presedinte al Parlamentului European, a participat la gala .eu Web Awards, in cadrul careia a acordat premiul pentru cel mai bun website la categoria ‘Leaders’.

“Este o onoare pentru mine sa fiu astazi aici, alaturi de dumneavoastra, sa prezint acest premiu. Este o oportunitate extraordinara de a le multumi si de a felicita toate aceste organizatii care au conferit o identitate europeana website-urilor lor”, a declarat Adina Valean inainte de a inmana premiul castigatorilor competitiei, aplicatia Copenhagenize.

Web Awards este o competitie online, lansata in 2014, unde website-urile .eu pot fi nominalizate pentru a castiga un premiu prestigios care este acordat intr-o ceremonie spectaculoasa la Bruxelles. Nominalizarile sunt deschise pentru oricare website, de la afaceri nationale, la start-upuri, la initiative verzi, la institutii educationale sau bloguri de mediu.

Copenhagenize sunt o firma de design urbanistic specializata in tot ce tine de biciclete si infrastructura necesara pentru ele. Are sediul in Copenhaga si birouri in Bruxelles, Barcelona, Amsterdam si Montreal.

Next article Adina Valean, keynote speaker la Data Protection and Privacy Conference
Previous article Eveniment despre antreprenoriat cu Travis Kalanick, CEO si co-fondator Uber, la Parlamentul European

Related posts

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment