NoutățiTelecomunicații

Adina Valean lanseaza competitia #InnoApps2016 la Parlamentul European

Adina Valean lanseaza competitia #InnoApps2016 la Parlamentul European

Pe 22 iunie, Adina Valean, vice-presedinte al Parlamentului European, a gazduit evenimentul de lansare al competitiei #InnoApps2016 la Parlamentul European.

“Trebuie sa schimbam mentalitati. Trebuie sa promovam incercarea si esecul ca fiind ceva pozitiv, ceva de care sa fim mandri. Este un brevet de onoare. Deci va incurajez sa mergeti si sa vorbiti despre start-upurile si proiectele pe care le-ati incercat si care au esuat. Toata lumea va va cunoaste pentru succesul vostru, dar putini vor fi cei care vor sti eforturile si sacrificiile pe care le-ati facut ca sa ajungeti acolo. Va urez tuturor succes in competitia InnoApps si felicit organizatorii nu doar pentru ca selecteaza si promoveaza cele mai bune idei ci mai ales pentru ca ofera mentoring si asistenta pentru a face produse de piata din idei bune”, a declarat Adina Valean.

La eveniment au participat numerosi tineri antreprenori, membri ai institutiilor europene si reprezentanti ai industriei.

“Noi lucram deja in Parlamentul European sa va facem viata mai usoara. Am inceput deja procesul de creere a unei piete unice digitale, prin initiative care vor stimula comertul electronic intre Statele Membre, vor simplifica livrarea coletelor si regimul de taxe, vor facilita libera circulatie a datelor in interiorul Uniunii Europene si vor crea un sistem uniform de protectie a datelor”, a adaugat vice-presedintele Parlamentului European.

 

 

Next article Adina Valean participa la intalnirea bianuala dintre Parlamentul European si Congresul Statelor Unite ale Americii
Previous article Adina Valean, keynote speaker cu ocazia lansarii Casei Competitiei in domeniul telecomunicatiilor

Related posts

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment