Noutăți

Adina Vălean, primul român-preṣedinte de comisie parlamentară în Parlamentul European

Adina Vălean, primul român-preṣedinte de comisie parlamentară în Parlamentul European

Adina Valean a fost aleasa astazi, 23 ianuarie, in pozitia de presedinte al Comisiei parlamentare pentru mediu, sanatate publica si siguranta alimentara. Europarlamentarul PNL a fost votat prin aclamare la inceputul sedintei de comisie de luni dupa amiaza. Este pentru prima data cand un europarlamentar roman ocupa pozitia de presedinte de comisie parlamentara.

“Increderea colegilor mei din Comisia ENVI exprimata prin votul de astazi ma onoreaza si, in acelasi timp, ma responsabilizeaza pentru numeroasele dosare importante de legislatie din cea de-a doua jumatate a acestui mandat. Imi doresc sa avem o colaborare excelenta cu celelalte partide politice din Parlament pentru a promova legi esentiale pentru sanatatea si siguranta cetatenilor europeni,” a declarat Adina Valean.

“Sanatatea publica, protectia mediului si siguranta alimentara sunt domenii de o importanta vitala pentru indivizi si comunitati și, cu cat mai sigure, cu atât mai bun va fi viitorul acestora. Voi continua sa reprezint si sa ma lupt pentru interesul Romaniei si din aceasta noua pozitie”, a conchis europarlamentarul PNL.

Next article Adina Valean participa la evenimentul de lansare a StartUp Europe Week
Previous article Adina Valean, keynote speaker la Data Protection and Privacy Conference

Related posts

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment