NoutățiPolitică externăTelecomunicații

Adina Valean, speaker cu ocazia lansarii studiului “Building a Transatlantic Digital Marketplace”

Adina Valean, speaker cu ocazia lansarii studiului “Building a Transatlantic Digital Marketplace”

Pe 5 aprilie, Adina Valean, vice-presedinte al Parlamentului European, a participat, in calitate de speaker, la evenimentul de lansare al unui nou studiu cu privire la piata digitala transatlantica.

“Cand vine vorba de propunerile cu privire la Piata Unica Digitala in Europa, trebuie sa avem grija sa nu cream o fortareata europeana, ci sa deschidem piata catre competitie onesta. Atat Privacy Shield cat si Acordul de comert si investitii sunt instrumente menite sa aduca crestere economica si prosperitate atat in statele membre ale Uniunii Europene, cat si in Statele Unite,” a declarat Adina Valean.

La eveniment au participat membri ai Parlamentului si Comisiei Europene, jurnalisti si reprezentanti ai industriei digitale din Uniunea Europeana si Statele Unite ale Americii.

“Sunt absolut convinsa ca cei 20 de pasi pe care i-ati prezentat in studiu ar fi trebuit deja luati, nu pana in 2020, ci pana ieri! Si chiar daca mediul politic nu arata foarte promitator pentru cooperarea transatlantica, eu nu vad nicio alta cale decat o colaborare mai stransa la nivel de legislatie. Pana la urma, piata ar trebui sa determine legislatia necesara. Si nu ne putem permite sa ignoram – sau, mai rau, sa cream bariere – intr-o piata digitala transatlantica atat de dinamica si bogata”, a conchis vice-presedintele Parlamentului European.

Next article Adina Valean gazduieste un eveniment despre politici de inovare impreuna cu Misiunea Israelului
Previous article Adina Valean participa la Conferinta Anuala a Camerei de Comert Americane

Related posts

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment