Noutăți

“Avem obligatia de a participa la vot pe 25 mai, de a alege cu intelepciune pe cine trimitem la Bruxelles sa ne reprezinte”

“Avem obligatia de a participa la vot pe 25 mai, de a alege cu intelepciune pe cine trimitem la Bruxelles sa ne reprezinte”

Ma bucur sa fiu astazi alaturi de dumneavoastra intr-o zi de sarbatoare. Stiu ca aici la Valenii de Munte, exista o elita intelectuala, cei care i-au format si pe parintii mei, oameni care lucreaza zi si noapte pentru educatia, bunastarea si prosperitatea acestei comunitati. Pe ei ii rog sa transmita mai departe mesajul nostru: avem dreptul castigat, dar mai mult de atat, avem obligatia de a participa la vot pe 25 mai, de a alege cu intelepciune pe cine trimitem la Bruxelles sa ne reprezinte. Din 2007, suntem cetateni europeni, dar aspiratiile noastre nu trebuie sa se termine aici. Trebuie sa continuam sa ne implicam fiecare, sa tintim pentru un viitor european mai bun, pentru noi si pentru copiii nostri. Aspiratiile noastre legitime trebuie sa se concentreze pe Prosperitate, pe o Natiune puternica si unita, si mai ales pe Libertate, libertatea de a studia, de a lucra, de a beneficia de servicii bune la preturi mici, de a fi bine platit in tara ta si in Europa ta.

Next article "Ceea ce eu urmaresc, am facut si voi face in continuare este sa pledez pentru politici care aduc un avantaj Romaniei."
Previous article "Le multumesc doamnelor de la fabrica de confectii Oltenita"

Related posts

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment