Noutăți

“Electoratul domnului Ponta dorește să audă de USL, nu se explică altfel această insistență”

“Electoratul domnului Ponta dorește să audă de USL, nu se explică altfel această insistență”

Europarlamentarul Adina Vălean a declarat, luni, la Titu, județul Dâmbovița, că ”electoratul domnului Ponta” vrea să audă de USL, aceasta fiind cea mai plauzibilă explicație a discursului președintelui PSD care susține refacerea USL.

“Probabil că prinde la electoratul domnului Ponta. Deci electoratul domnului Ponta probabil că își dorește să audă în continuare de USL, că altfel nu se explică această insistență ridicolă cu USL-ul. Știți cum e, că în politică fiecare, până la urmă, ne adresăm public tuturor, dar ajungem să reprezentăm pe unii și pe alții, în general diferiți. Probabil că electoratul pe care îl reprezintă domnul Ponta dorește să audă de USL și atunci vorbește întruna de USL”, a spus Adina Vălean.

Europarlamentarul Adina Vălean a participat luni, la Titu, la o întrunire electorală și a vizitat trei fabrici de produse mase plastice din oraș. Programul vizitei în județul Dâmbovița a mai cuprins, luni, întâlniri electorale la Potlogi, Găești și Răcari.

AGERPRES / (A — autor: Cornelia Dumitru, editor: Marius Frățilă)

Next article "Noi facem politica pentru cetateni si bunastarea lor."
Previous article Adina Vălean: Nu suntem interesaţi de convergenţă economică şi fiscală cu ţările din zona euro

Related posts

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *