EnergieNoutăți

Deputatul european Adina-Ioana Vălean: Gazul natural este cheia pentru realizarea eficientă și accesibilă a Pachetului privind Energia Curată!

Deputatul european Adina-Ioana Vălean: Gazul natural este cheia pentru realizarea eficientă și accesibilă a Pachetului privind Energia Curată!

O dezbatere despre pachetul de energie curată, găzduită de deputatul european Adina-Ioana Vălean, președintă a Comisiei ENVI (Comisia pentru mediu, sănătate publică și siguranță alimentară), a concluzionat că gazul natural este un combustibil flexibil și accesibil, care poate reduce emisiile de carbon și îmbunătăți calitatea aerului în toate sectoarele energetice.

În remarcile sale, deputatul Vălean a subliniat că gazul poate contribui la realizarea tranziției energetice. „Gazul natural, care este încă produs în mare parte în Europa, poate contribui la atingerea obiectivelor Pachetului de Energie Curată într-un mod eficient din punctul de vedere al costurilor și la reducerea emisiilor generate de încălzire, producție de energie și transport”, a spus doamna Vălean.

Citeste mai mult aici: http://ziaruldevalcea.ro/2017/08/25/deputatul-european-adina-ioana-valean-gazul-natural-este-cheia-pentru-realizarea-eficienta-si-accesibila-a-pachetul-privind-energia-curata/

Next article Interviu Adina Valean pentru Asociatia Europeana a Numarului European de Urgenta 112
Previous article Gazul este cheia decarbonizarii sistemului energetic european

Related posts

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment