DiscursuriNoutăți

Europarlamentarul Adina Vălean: “Prahova rămâne un județ de dreapta”

Europarlamentarul Adina Vălean: “Prahova rămâne un județ de dreapta”

Europarlamentarul Adina Vălean a vorbit, în exclusivitate pentru PHON.RO, despre rezultatele obținute în Prahova la alegerile din 25 mai, atât de PNL cât și de contracandidați.

“Apreciez foarte mult efortul și campania făcută de colegii liberali din Prahova. Spre deosebire de alte partide, au încercat să ajungă direct la cât mai mulți prahoveni pentru a le explica ce rezultate am avut în mandatul trecut de europarlamentar, dar și ce proiecte avem pentru 2014-2019”, ne-a spus Adina Vălean.

Eurodeputatul a ținut să facă o precizare expresă pentru Mircea Roșca, președintele PNL Prahova: “A confirmat că poate face în Prahova o echipă liberală unită și puternică și sunt convinsă că în 2016 liberalii vor câștiga Consiliul Județean Prahova”.

Adina Vălean este convinsă că Prahova a fost și va rămâne un județ de dreapta. “Prahova rămâne un județ de dreapta și asta se vede prin rezultatul însumat al partidelor de dreapta. Diferența între PNL și PDL este nesemnificativă, dar cred că PNL va fi în viitor componenta dominantă a dreptei în Prahova”, ne-a mai spus Adina Vălean.

La alegerile europarlamentare de duminică, PDL a obținut în Prahova un procent de 17,16%, iar PNL 16,78%.

Sursa: PHON.RO

Next article Adina Valean a participat la emisiunea "Dupa 20 de ani" alaturi de Monica Macovei
Previous article Vălean: PNL îl susţine pe Cioloş pentru un nou mandat de comisar european, dacă doreşte

Related posts

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment