Noutăți

Evenimentul de lansare a eurocandidatilor PNL la Ploiesti

Evenimentul de lansare a eurocandidatilor PNL la Ploiesti

Pe 27 aprilie, am fost la Ploiesti pentru lansarea candidatilor PNL la alegerile europarlamentare, regiunea Sud-Muntenia.

“Este un moment in care putem merge catre cetateni sa vorbim din nou despre politica europeana, sa auda de la noi si nu de la propaganda televizoarelor ce am facut pentru cetatenii acestei tari si ce vom face mai departe. Suntem singurii care putem face acest lucru, care putem merge in fata oamenilor cu rezultatele concrete ale muncii noastre. 700 de milioane de euro economisiti pentru roaming la facturile dumneavoastra de telefonie sunt rezultatul direct al muncii mele in Parlamentul European. Si este doar un exemplu din cele multe.

Pericolul rosu este astazi la granitele Romaniei. Amenintarea rosului de la Rasarit este cea impotriva careia tinerii si nu doar tinerii ucrainieni se lupta astazi. Acest pericol rosu, acest flagel, este cel impotriva caruia Partidul Naţional Liberal se lupta din 1990 incoace. Va ganditi ca suntem impotriva acestui pericol? Cand dupa 24 de ani, pericolul rosu este inca reprezentat de acest partid-stat, de PSD, de la telefonul dat in 1990 la Moscova, la vizita domnului Geoana la Moscova si pana la declaratiile recente ale Presedintelui Socialist al Parlamentului European, Martin Schulz, despre interesele comune ale Europei cu Rusia, pericolul este cat se poate de real. Mergeti sa le spuneti cetatenilor aceste lucruri, mergeti sa le spuneti ca daca voteaza PSD, voteaza rosu, voteaza trecut, voteaza Moscova. Iar noi, liberalii suntem sigurii care putem sa-i aparam de intoarcerea la trecut si sa ducem Romania inainte.

In toamna, liberalii vor demonstra ca putem castiga alegeri, fara aliante rosii sau portocalii. In urmatoarea luna, voi fi alaturi de dumneavoastra, voi fi in campanie cu voi, din localitate in localitate in regiunea Sud-Muntenia, vom merge impreuna sa vorbim cu oamenii. Sunt fericita, increzatoare si bucuroasa ca sunt in aceasta campanie alaturi de dumneavoastra, Pnl Călărași, PNL Arges, Pnl Dambovita, Pnl Ialomita, Pnl Giurgiu, PNL Teleorman, si nu, in ultimul rand, Pnl

Next article Adina Vălean: Nu suntem interesaţi de convergenţă economică şi fiscală cu ţările din zona euro
Previous article Cititi aici Manifestul PNL pentru #EP2014

Related posts

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment