DiscursuriNoutățiPolitică externă

Adina Valean a fost aleasa Vicepresedinte al Parlamentului European

Adina Valean a fost aleasa Vicepresedinte al Parlamentului European

Astazi, 1 iulie, plenul Parlamentului European a votat presedintele si vicepresedintii Parlamentului pentru noul mandat. Adina Vălean, europarlamentar PNL, a fost aleasa Vicepresedinte al Parlamentului European, din primul tur, cu 394 de voturi.

“Sunt mandra si onorata de increderea si sustinerea colegilor din Parlamentul European. Votul de astazi este unul istoric si de o semnificatie extraordinara pentru romani, care primesc inca o data asigurarea ca sunt apreciati si respectati in Uniunea Europeana”, a declarat Adina Valean la iesirea din sala de plen.

“Romania este de astazi reprezentata cu adevarat in biroul de conducere al Parlamentului European. Este un mandat care presupune foarte multa munca si responsabilitate dar care aduce, iata, un plus de imagine si prestigiu pentru Romania”, a adaugat europarlamentarul PNL.

“As vrea sa le multumesc, in mod special, colegilor din delegatia Romaniei in PPE pentru toata sustinerea lor. Am demonstrat ca suntem o delegatie puternica si sunt convinsa ca vom reusi sa promovam cu succes interesele romanilor in interiorul Grupului PPE si in Parlamentul European”, a conchis Valean.

Next article Adina Vălean despre alegerea sa ca vicepreședinte al PE: Rezultatul demonstrează că suntem o forță
Previous article Adina Vălean: "Norica Nicolai a clarificat faptul că nu este interesată de PPE"

Related posts

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment