112Noutăți

Adina Valean participa la marsul de comemorare a victimelor atentatelor teroriste

Adina Valean participa la marsul de comemorare a victimelor atentatelor teroriste

Miercuri, 18 octombrie, europarlamentarul Adina Vălean a participat la acțiunea “Meet your MEP” (”Întâlnește-ți parlamentarul”) organizată de către Asociatia Europeana a Numarului de Urgenta 112 (EENA). Cu această ocazie, Adina Vălean s-a întâlnit cu Daniel Rață (STS) care a reprezentat România la seminarul organizat de EENA în zilele de 16-18 octombrie.

Între orele 13 si 14, participanții la întâlnirea EENA s-au deplasat, în marș, pe traseul Sediul Consiliului European – Monumentul Victimelor Atentatelor Teroriste. După sosirea la monumentul dedicat celor care și-au pierdut viața în atentatele teroriste, Demetrios Pyros, președintele EENA, a rostit un scurt discurs, urmat de un moment de reculegere. Au fost depuse, de asemenea, flori din partea organizatorilor și a participanților.

 

Adina Vălean a participat la acest eveniment în calitate de Președinte al Comisiei pentru Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară și co-presedinte al delegației României din grupul PPE al Parlamentului European. Adina Vălean este, de asemenea, ambasador al numarului unic european de urgenta 112 in Europa.

Next article Adina Valean gazduieste o vizita de lucru cu Guvernatorul Californiei, Edmund G. Brown
Previous article Adina Valean, keynote speaker la un eveniment dedicat reglementarilor publice cu privire la cancerul de san metastatic

Related posts

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *