112Noutăți

Adina Valean participa la marsul de comemorare a victimelor atentatelor teroriste

Adina Valean participa la marsul de comemorare a victimelor atentatelor teroriste

Miercuri, 18 octombrie, europarlamentarul Adina Vălean a participat la acțiunea “Meet your MEP” (”Întâlnește-ți parlamentarul”) organizată de către Asociatia Europeana a Numarului de Urgenta 112 (EENA). Cu această ocazie, Adina Vălean s-a întâlnit cu Daniel Rață (STS) care a reprezentat România la seminarul organizat de EENA în zilele de 16-18 octombrie.

Între orele 13 si 14, participanții la întâlnirea EENA s-au deplasat, în marș, pe traseul Sediul Consiliului European – Monumentul Victimelor Atentatelor Teroriste. După sosirea la monumentul dedicat celor care și-au pierdut viața în atentatele teroriste, Demetrios Pyros, președintele EENA, a rostit un scurt discurs, urmat de un moment de reculegere. Au fost depuse, de asemenea, flori din partea organizatorilor și a participanților.

 

Adina Vălean a participat la acest eveniment în calitate de Președinte al Comisiei pentru Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară și co-presedinte al delegației României din grupul PPE al Parlamentului European. Adina Vălean este, de asemenea, ambasador al numarului unic european de urgenta 112 in Europa.

Next article Ecosistemele degradate nu pot furniza același nivel al bunastarii sau al calitatii vietii umane
Previous article Adina Valean, keynote speaker la un eveniment dedicat reglementarilor publice cu privire la cancerul de san metastatic

Related posts

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment