112NoutățiTelecomunicații

Secvenţial. Adina Vălean: Minutele de întârziere în cazul 112 costă, anual, 4 mld euro

Secvenţial. Adina Vălean: Minutele de întârziere în cazul 112 costă, anual, 4 mld euro

Minutele de întârziere în cazul echipelor de intervenţie costă vieţi, dar şi foarte mulţi bani, a spus europarlamentarul PNL Adina Vălean, duminică, la Antena 3.

“Minutele de întârziere costă enorm. Sunt studiile făcute de Asociaţia Europeană a numărului de urgenţă şi, la nivel european, anual există 3,2 milioane de minute întârziere la intervenţie din cauza localizării inexacte sau eronate care duc la un cost de 4 mld euro, cost suplimentar pentru societate, dincolo de faptul că e o chestiune esenţială pentru viaţa oamenilor”, a spus europarlamentarul PNL Adina Vălean, duminică, la emisiunea Secvenţial, de la Antena 3.

În acest sens, la iniţiativa europarlamentarului PNL, sistemul eCall care generează un apel automat la numărul de urgenţă 112, în cazul unui accident rutier, va fi aplicat, din anul 2015, pe toate maşinile nou produse, a mai spus Vălean.

Mai multe aici: http://www.antena3.ro/romania/secvential-adina-valean-minutele-de-intarziere-in-cazul-112-costa-anual-4-mld-euro-243253.html

Next article Hearing on EU citizenship Making the most of EU citizenship
Previous article Adina Vălean: De astăzi avem soluții concrete pentru deblocarea investițiilor in infrastructura energetică

Related posts

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment