Noutăți

“Stim cum sa va protejam interesele si sa aducem cat mai mult din resursele Europei in Romania.”

“Stim cum sa va protejam interesele si sa aducem cat mai mult din resursele Europei in Romania.”

Imi amintesc cum arata judetul Calarasi in 2004, cand am fost aleasa deputat la dumneavoastra in colegiu si cum s-a schimbat de-a lungul timpului. Atunci cand liberalii au castigat alegerile in oras si in judet, o mare parte din problemele pe care eu le cunosteam au inceput sa fie rezolvate. Tot mai multa industrie a venit in Calarasi, iar locurile de munca pe care asta le creeaza trebuie sa fie un stimulent pentru a aduce si mai multe locuri de munca, dar si pentru a le apara pe cele deja existente. Pentru ca exista in Uniunea Europeana o competitie puternica intre natiuni.

Ei bine, noi liberalii stim cum sa facem sa va protejam interesele si sa aducem cat mai mult din resursele Europei in Romania. Pentru asta luptam, pentru asta muncim in fiecare zi, acolo la Bruxelles. Partidul National Liberal este singurul care a prezentat in aceasta campanie un program politic pentru urmatorii cinci ani si, zilele trecute, la Bucuresti, programul economic pentru Romania.

Aceste doua programe politice sunt construite impreuna, pentru ca Romania in Europa trebuie sa beneficieze de toate oportunitatile, iar Europa trebuie sa vina catre Romania cu tot ceea ce are. Trebuie sa invatam sa atragem finantare, fonduri europene si sa intelegem cat de mult putem face cu ele. Programul nostru pentru Parlamentul European este foarte pragmatic, noi spunem exact care sunt masurile pe care le vom lua, nu am facut un program de vorbe, de cuvinte frumoase, pompoase.

Suntem in fata unui vot duminica, unde voturile adunate nu le adunam pentru mine, pentru colegii mei, pentru PNL, le adunam pentru fiecare dintre cetatenii acestei tari. Pentru ca noi nu mergem acolo ca sa-i reprezentam numai pe liberali, ci tot ceea ce vom face, vom face in interesul fiecarui cetatean. Acesta este fundamentul politicii, asa cum o inteleg liberalii, asa cum o intelegem noi aici la Calarasi, la Bucuresti sau in Parlamentul European.

De aceea este foarte important ca dumneavoastra sa convingeti cat mai multi cetateni sa vina la vot, sa ne sprijine, pentru ca si noi la randul nostru, sa putem intoarce, cu aceasta vocatie a serviciului public, o viata mai buna pentru fiecare om din tara asta. Asa sa ne ajute Dumnezeu si va asteptam pe 25 mai! Victorie!

Next article "Romania este competitiva, iar noi, liberalii, suntem cei care putem sa aducem prosperitate prin masuri economice concrete."
Previous article "Suntem o echipa serioasa, cu rezultate concrete si proiecte clare."

Related posts

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment